Viziune

360 estimator

Misiunea noastră este să dezvoltăm afacerea ta.

360 estimator

Viziunea noastră este să creăm o platformă completă de software, care să fie liderul pieței în domeniul software pentru estimarea construcțiilor.

360 estimator

Credem în integritate, excelență, pasiune, impact, creștere și multiplicare.

echipa Softmagazin

Istoric

Ideea de a dezvolta un program de devize s-a născut într-un parc din Galați, în timp ce ne plimbam cu copiii.

Bogdan avea o firmă de construcții și mi-a povestit cât de greu este să evalueze lucrările folosind programele care existau la acel moment pe piață. Eu aveam o firmă de vânzări calculatoare și visul meu era să am o afacere cu software. Un an mai târziu am început afacerea împreună, în Parcul de Soft, un proiect guvernamental abia început la Galați. Am angajat programatori și am lucrat cot la cot cu ei de cele mai multe ori câte 16 ore pe zi. Cele mai bune idei veneau noaptea după ora 12.

În primăvara anului 2004 am vândut prima licență pentru programul de devize Windoc Deviz.

Comenzile au început să curgă. Am dezvoltat propriul nostru soft de CRM, Contact Manager și am început să organizăm afacerea noastră în jurul acestui program.

În 2007 am început să lucrăm intens la Baza de date a programului Windoc Deviz. Am dezvoltat sute de parteneriate cu Institutuții de Cercetare în Construcții, Asociații profesionale, producători și importatori de materiale de construcții, cu speranța că vom putea oferi utilizatorilor noștri o bază de date completă și corectă pentru evaluarea lucrărilor în construcții și instalații.

Afacerea a crescut și în 2009 am decis că este mai bine să o împărțim. Am împărțit cum ne-am priceput mai bine și am continuat fiecare pe drumul lui. Atunci am deschis firma Softmagazin care a preluat proiectul Windoc Deviz.

În 2010 am început să rescriem programul de devize în variantă online. Așa s-a născut Deviz online. Tot atunci am dezvoltat și am lansat pe piață prima versiune comerciala de CRM numit Marketing CRM.

În 2013 am adaptat și lansat programul de devize Windoc Deviz și Deviz online în Republica Moldova, în parteneriat cu Softconstruct SRL prietenii noștri din Chișinău.

În 2014 am început parteneriate cu Facultăți de Construcții din țară și am dezvoltat un Curs Devize. Acest curs a făcut posibil ca programele noastre să fie folosite la capacitate maximă de către utilizatori și să fie folosite în scop didactic la majoritatea Facultăților de Construcții din țară.

În 2014 am lansat o nouă versiune de CRM, program de Management al Relațiilor cu Clienții pe care l-am utilizat mai întâi intern iar apoi am început să îl vindem pe piață sub denumirea 360 Business Soft CRM.

În 2018, vom lansa 360 Business Soft DEVIZE o versiune complet nouă a programului de devize care include toată experiența noastră dobândită prin interacțiunea cu utilizatorii noștri pe parcursul celor 15 ani și este conectat cu programul de 360 Business Soft CRM.

Viziunea noastră este ca 360 Business Soft să devină o platformă software completă pentru afaceri, să investim în oameni pentru a avea o echipă eficientă și încrezătoare care planifică și realizează obiectivele și să devenim o companie multinațională recunoscută pe piața de software.

Adrian Buhai Manager Proiect

Proiecte

360 estimator

360 Estimator

360 Estimator este un soft de estimare a constructiilor creat pentru a veni in ajutorul firmelor de constructii si cuprinde urmatoarele module: Antemasuratoare, Evaluare, Ofertare, Comparativ, Decontare, Planificare. Este valabil in Statele Unite ale Americii.

deviz 360

Deviz 360

360 Estimator este un soft de estimare a constructiilor creat pentru a veni in ajutorul firmelor de constructii si cuprinde urmatoarele module: Antemasuratoare, Evaluare, Ofertare, Comparativ, Decontare, Planificare. Este disponibil si utilizat de firme din Romania.

devize md

Devize.md

Windoc Deviz si Devizonline sunt utilizate de devizieri si manageri de proeict in constructii si instalatii pentru Antemasuratoare, Evaluare, Ofertare, Comparativ, Decontare, Planificare. Este disponibil si utilizat de firme din Republica Moldova.

360 business soft

360 Business Soft CRM

360 Business Soft CRM este un program profesionist de Management al Relațiilor cu Clienții ( CRM ), cu peste 15 ani de dezvoltare în spate, creat pentru a veni in ajutorul firmelor cu echipe de vanzari sa creasca si sa devina mai eficiente.

windoc deviz

Windoc Deviz

WinDoc Deviz este varianta desktop a softului de estimare a constructiilor creat pentru a veni in ajutorul firmelor de constructii si cuprinde urmatoarele module: Antemasuratoare, Evaluare, Ofertare, Comparativ, Decontare, Planificare. Este disponibil si utilizat de firme din Romania.

estimator

Estimator AR

Estimator AR te ajuta sa evaluezi foarte rapid lucrările tale folosind telefonul mobil. Adaugi clientul, Adaugi proiectul, Adaugi articolele, Trimiți oferta. Ai acces la o baza de date cu peste 100.000 articole de deviz. Poti descarca aplicatia Estimator AR pe telefonul tau mobil din Google Play sau App Store.

engage

Engage

Poate că ai întrebări mari. Noi credem că există răspunsuri mari. Totuşi, de multe ori, atât întrebările cât şi răspunsurile rămân la stadiul de idei. La ENGAGE dorim să conectăm ideile noastre cu realitatea. Pentru noi aceasta înseamnă că tot ceea ce facem este influenţat de credinţa noastră.

bringing hope SL

Bringing Hope SL

Aducem speranță săracilor, împuternicind indivizi să facă afaceri, astfel încât să-și poată ajuta comunitatea să iasă din sărăcie. Astfel am început colaborarea cu prietenul nostru Francis Davies de la Bringing Hope SL, un ONG din Freetown, Sierra Leone.

Echipa

Adrian Buhai

Manager proiect
+40.0744.260.802
adi@softmagazin.ro

Ovidiu Andrei Ursu

Director vânzări
+40.0758.092227
ovidiu@softmagazin.ro

Robert Pacuraru

Suport tehnic programe devize
+40.753.166.100
robert@softmagazin.ro

Luminita Neagu

Director marketing
+40.0758.092.228
luminita@softmagazin.ro

Camelia Nicoleta Somoiag

Consultant software
+40.743.149.004
camelia@softmagazin.ro

Elena Zosin

Consultant software
+40.0758.092.226
elena@softmagazin.ro

Marius Daniel Drugescu

Consultant software
+40.749.183.933
marius@softmagazin.ro